ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Answer all of your questions

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Στο Πολυτεχνείο της Βάρνας δεχόμαστε φοιτητές που πληρούν τα εξής κριτήρια: Απόφοιτοι Ναυτικών Λυκείων Απόφοιτοι Ενιαίου Λυκείου Απόφοιτοι Εσπερινών Ενιαίων Λυκείων Απόφοιτοι Τεχνικών Επαγγελματικών Λυκείων
Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Η μακρόχρονη πορεία μας στο χώρο της εκπαίδευσης και η στενή μας συνεργασία με τη Σχολή μπορεί να διασφαλίσει την εισαγωγή σας από τη στιγμή κατάθεσης των σχετικών εγγράφων σας.
Για να πληροφορηθείτε για τα έγγραφα, καθώς και την προετοιμασία φακέλου παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 211 012 3539 καθώς και στο e-mail μας ath.tuvarna@gmail.com
Καλέστε μας στο 211 012 3539 ή στείλτε μας e-mail στο ath.blacksea@gmail.com
Το Πολυτεχνείο της Βάρνας είναι φημισμένο για την υψηλών προδιαγραφών εκπαίδευση που παρέχει στους σπουδαστές του. Σύγχρονη εκπαίδευση στο ακαδημαϊκό πεδίο με τη χρήση νέων τεχνολογιών και τροπών διδασκαλίας, προσφέρει λαμπρές προοπτικές για τη σταδιοδρομία των αποφοίτων του παγκοσμίως. Ταυτόχρονα η Βάρνα, και γενικότερα η Βουλγαρία είναι ένας ιδιαίτερα προσφιλής προορισμός σπουδών για σπουδαστές από την Ελλάδα.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Οι σπουδαστές μας συνάπτουν δεσμευτικό συμβόλαιο με το Πανεπιστήμιο για ενδεχόμενες μελλοντικές αυξήσεις των διδάκτρων, ώστε να μην επιβαρυνθούν οι ίδιοι. Είμαστε η μόνη εταιρεία που δίνει τη δυνατότητα σύναψης αυτού του συμβολαίου. Τα δίδακτρα είναι 2.000 € ετησίως, εκτός του πρώτου έτους όπου το κόστος ανέρχεται στα 3.000. Στα δίδακτρα του πρώτου έτους ανήκουν και όλα τα πιστοποιητικά και οι βεβαιώσεις της (IMO), International Maritime Organization και της Information Resources on the International Convention on Standards of Training, Certification and Watchkeeping for Seafarers (STCW) 2.000 ευρώ / χρόνο 1.000 ευρώ / εξάμηνο
Η Βουλγαρία χαρακτηρίζεται για το οικονομικό κόστος διαβίωσης. Το κόστος ζωής στην Βουλγαρία είναι 3 φορές χαμηλότερο σε σχέση με την Ελλάδα. Η φοιτητική εστία κοστίζει 30 ευρώ το μήνα, ενώ 30 ευρώ μηνιαία απαιτούνται για τα έξοδα ρεύματος, νερού και Ίντερνετ. Συνολικά 60 ευρώ τον μήνα για τη διαμονή σας. Η Σχολή διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις εστίασης, με εστιατόρια self service. Ένα γεύμα κοστίζει από 2 έως 4 ευρώ. Τα μηνιαία έξοδα δεν υπερβαίνουν τα 250 ευρώ συνολικά.
Αναλαμβάνουμε εμείς το ιατρικό πιστοποιητικό, που δίνεται από τον ιατρό της εταιρείας.
Το Πολυτεχνείο της Βάρνας είναι αναγνωρισμένο από τον Ελληνικό ΔΟΑΤΑΠ, αδελφοποιημένο και ισότιμο με το Μετσόβειο Πολυτεχνείο Αθηνών, το Πολυτεχνείο Πατρών και το Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης. Το Πολυτεχνείο της Βάρνας προσφέρει σπουδές Master & Ph.D στο Ναυτιλιακό τομέα, καθώς και σε άλλες 25 ειδικότητες. Επικοινωνήστε μαζί μας και γίνετε υποψήφιος διδάκτωρ του Πολυτεχνείου.
Η εταιρεία μας είναι η μόνη που συνεργάζεται κατ’ αποκλειστικότητα εδώ και μια δεκαετία επισήμως με το Πανεπιστήμιο της Βάρνας. Η συνεργασία μας με τους φοιτητές δεν περιορίζεται στη γραφειοκρατική διεκπεραίωση. Βρισκόμαστε κοντά στους φοιτητές μας καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους επιδεικνύοντας ειλικρινές ενδιαφέρον για την ακαδημαϊκή τους πορεία κι επιτυχία.

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις;