ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ KONTA ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ.

Ως οι πρώτοι νόμιμοι και επίσημοι αντιπρόσωποι του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΝΑΣ έχουμε πρόσβαση σε όλες τις εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται το πανεπιστήμιο, καθώς κάθε χρόνο επιλέγονται οι δικοί μας σπουδαστές για ναυτολόγηση από τις εταιρείες με τις οποίες η σχολή συνεργάζεται.

Για εμάς οι φοιτητές μας είναι προσωπική υπόθεση.

Η εταιρεία μας διαθέτει δέκα γραφεία, στην Ελλάδα, την Ινδία, τη Νορβηγία και την Ιταλία.
Η δουλειά μας δεν περιορίζεται στην παράδοση των εγγράφων. Είμαστε από την αρχή έως το τέλος της φοίτησης στο πλάι κάθε φοιτητή. Εγγύηση αποτελεί η μόνιμη βάση μας στη Βουλγαρία, κοντά στο Πολυτεχνείο.
Γι’ αυτό και σημειώνουμε 100% επιτυχία! Αυτό σας το εγγυόμαστε και γραπτώς.
Έχουμε το υψηλότερο επίπεδο δημοσίων σχέσεων με πανεπιστημιακούς φορείς.

1) Προετοιμασία του φακέλου αίτησης προς το Πολυτεχνείο της Βάρνας
2) Μετάφραση και επικύρωση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα από το Υπουργείο Παιδείας της Βουλγαρίας
3) Άμεση επαφή του υποψηφίου με τον αρμόδιο καθηγητή του Πανεπιστημίου και επίσκεψή του στους χώρους του Πανεπιστημίου
4) Σίγουρη εγγραφή στο Πολυτεχνείο της Βάρνας –  και στην ειδικότητα που επιθυμεί ο σπουδαστής– αναγνωρισμένο πτυχίο από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π (πρώην Δ.Ι.Κ.Α.Τ.Σ.Α)
5) Παραλαβή του υποψηφίου από το αεροδρόμιο, σταθμό τρένων ή λεωφορείων
6) Εύρεση στέγης και κατάλληλου χώρου εστίασης, μπορεί να είναι ξενώνας ή διαμέρισμα (εξασφαλίζουμε διαμερίσματα στους φοιτητές μας σε προσιτές τιμές)
7) Ξενάγηση του υποψηφίου, καθώς και της οικογένειάς του, στην πόλη καθώς και πλήρη ενημέρωση και ξενάγηση στο χώρο του πανεπιστημίου (πανεπιστημιακές αίθουσες)
8) Προσωπική βοήθεια προς το φοιτητή καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών του, ακόμη και με μαθησιακές δυσκολίες (ενισχυτική διδασκαλία με ιδιαίτερο μάθημα)
9) ΓΙΑΤΡΟ 24 ώρες το 24ωρο, για όλους τους φοιτητές μας
10) Βοήθεια για εύρεση εργασίας μετά την αποφοίτησή τους
11) Παρέχουμε συμβόλαιο ΔΩΡΕΑΝ νομικής προστασίας καθ’ όλη την διάρκεια σπουδών των φοιτητών μας για τυχόν νομικά θέματα και απρόοπτες νομικές υποθέσεις αστικού δικαίου
12) Παρακολουθούμε την πανεπιστημιακή πορεία των φοιτητών μας και ενημερώνουμε τους γονείς
13) Μετάφραση και επικύρωση των βουλγαρικών εγγράφων στα ελληνικά για στρατιωτικούς ή άλλους λόγους, ΔΩΡΕΑΝ όσες φορές χρειαστεί
14) Με όλους τους φοιτητές μας τα τελευταία χρόνια να αποφοιτούν επιτυχώς και χωρίς καθυστερήσεις, μπορούμε να πιστοποιήσουμε ότι είμαστε η μόνη εταιρεία που παρέχει βοήθεια στους φοιτητές σε όλους τους τομείς
15) Δε δίνουμε μόνο γραπτή εγγύηση, αλλά δίνουμε και την παρουσία μας 365 μέρες το χρόνο με μόνιμη έδρα στη Βάρνα, στα κεντρικά μας γραφεία δίπλα από το Πολυτεχνείο
16) Παρέχουμε μαθήματα βουλγαρικών ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους φοιτητές μας στα γραφεία μας στη Βάρνα

Βοηθούμε ακόμα και τους πιο αδύναμους φοιτητές μας να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους χωρίς καθυστέρηση. Αυτό μας δίνει το απόλυτο συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι άλλων που δραστηριοποιούνται στο χώρο. Οι φοιτητές μας ξέρουν πως έχουμε τη δυνατότητα να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει και αυτό αντανακλάται στο μεγάλο αριθμό επιτυχιών και εγγραφών στη Σχολή.